Гамата от смартфони, под търговската марка BlackBerry, бе попълнена с нов модел

...
Гамата от смартфони, под търговската марка BlackBerry, бе попълнена с нов модел
Коментари Харесай

Оборудваният с механична QWERTY клавиатура BlackBerry KEY2 LE бе представен официално

Гамата от смарт телефони, под комерсиалната марка BlackBerry, бе попълнена с нов модел – KEY2 LE. Устройството е леко опростено, само че в това време е и по-достъпната версия на по-рано планувания модели KEY2.
Ако KEY2 е основан на SoC Qualcomm Snapdragon 660, то новият модел работи въз основата на платформата Snapdragon 636. Обемът на оперативната памет в апарата е 4 GB, а потенциалът на флаш-паметта – 32-64 GB. Дисплеят се характеризира с диагонал 4,5 инча и разграничителна дарба 1080 х 1620 пиксела със съответствие на страните 3:2. Защитата на IPS-матрицата се обезпечава от закалено Gorilla Glass стъкло.



Системата на главната камера към този момент е по-опростена: вместо два датчика с резолюция 12 Мегапиксела, употребявани в KEY2, то при KEY2 LE участват датчици с резолюция 5 и 13-Мегапиксела, с главен обвързван обектив с диафрагма F/2,2. Основната камера поддържа запис на видео в 4К разграничителна дарба и кадрова периодичност от 30 к/с. Тук обаче липсва оптичната стабилизация. В предната камера на смарт телефона е употребен датчик с резолюция 8 Mp.



Смартфонът е получил акумулаторна батерия с потенциал 3000 mah, слот за карти microSD, дактилоскопичен датчик (той се намира под бутона за интервал) и OS Android 8.1. Интересното в тази ситуация е, че в KEY2 LE, за разлика от по-големия му брат, рамката на корпуса не е железна, а пластмасова, само че задният панел е изработен по този начин, както в KEY2 – от мека на досег пластмаса.

KEY2 LE стана първият през 2014 година смарт телефон на BlackBerry, който има няколко цветови разновидността. Освен това, той е и най-компактния (150,3 x 71,8 х 8,4 мм) и лек (156 грама) в серията KEY.

Срокове за началото на продажбите на KEY2 LE не са оповестени, само че цените към този момент са избрани: 400 евро за версията с 32 GB и 450 евро за разновидността с 64 GB памет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР